HU
 | 
EN
 

IRODA BEMUTATÁSA

Mottó:
„A tervező nem akkor tudja, hogy tökéleteset alkotott, ha már nincs mit hozzátenni, hanem ha nincs mit elvenni.”

Antoine de Saint-Exupéry

Ars poetica
Valljuk, hogy a folyamatos fejlődés záloga a nyitott gondolkodás képességének folyamatos megőrzése, ami az építészetben megteremtheti az innováció és tradíció harmonikus kapcsolatát.

Alapvető cél a szellemi és vizuális síkon történő értékteremtés, melynek gyökere a helyből táplálkozik. Stiláris fogalmi meghatározásokat kerülve őszinte eszközökkel igyekszünk testreszabott és jelenkori épületeket alkotni. A hely az idő és a feladat az, aminek meg kívánunk felelni.

Megrendelővel való együttműködés egyfajta harmonikus bizalmi viszonyrendszer, ami inspirálóan hat az alkotás folyamatára, és záloga lehet a közösen átélt sikernek.

Mit csinálunk
A jelen folyamatosan változó szellemi, gazdasági kihívásaira reflektálva tervezünk épületeket a védett városmagtól kezdve a természetközeli helyszínig, az épület volumenétől függetlenül.

Munkáink során komplex tervezési feladatok ellátását vállaljuk koncepciótervtől az engedélyezési terveken át a kiviteli tervekig, a munkánkhoz kapcsolódó tartószerkezeti, épületgépészeti, elektromos, tűzvédelmi, utas tájépítészeti, környezetvédelmi, mélyépítési szakágakkal együtt, évek óta kialakult társtervezői-alvállalkozói viszonyrendszerben.

Lokálpatriotizmusunk elsődlegesen a városhoz köt bennünket, melynek arculatáért felelősséget érzünk, hagyományokon alapuló fejlődéséért dolgozunk